Close
ip@frubakverk.se

Veckans meny

Veckans meny, V17

Tisdag 23/4
Fläskkotletter, serveras med svampsås och kokt potatis

Onsdag 24/4
Stekt sejfilé med kaprissmör och potatismos

Torsdag 25/4
Pasta Alfredo (Fettuccine) med kycklingfilé

Fredag 26/4
Fläskschnitzel med stekt potatis, kryddsmör, gröna ärtor och skysås

Veckans vegetariska
Svamptagliattele med svartkål

Dagens Lunch, vardagar, 105 kr
inkl. salladsbuffé, bordsvatten, hembakat bröd, kaffe och hembakad kaka

Bistromeny
T.ex
Caesarsallad 
Tacopaj 
Våfflor 

Streetfood-helg, lördag 27/4 och söndag 28/4

Hamburgare av högrev med cheddarost, BBQ-sås, picklad rödlök och briochebröd, samt fries

Halloumiburgare med tomatsalsa, avocadokräm, BBQ-sås, picklad rödlök och briochebröd, samt fries

Fish & chips

Alla våra kötträtter tillagas av Svenskt kött och alla fiskrätter tillagas av MSC-certifierad fisk.

Tisdag-fredag har vi öppet 11.00-14.00
Lördag – Söndag har vi öppet kl 10.00-16.00
Helgmeny serveras 11.30-15.00